Θέση

Nikoleta Studios sifnos στην Απολλωνία Σίφνου

Δίπλα στο γνωστό πλακόστρωτο Στενό της Απολλωνίας, που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος της νυχτερινής διασκέδασης της Σίφνου, αλλά σε αρκετή απόσταση ώστε να μην ενοχλείται από τον θόρυβο του πολύβουου Στενού.

Η Απολλωνία είναι η πρωτεύουσα καθώς και ένας από τους ομορφότερους οικισμούς του νησιού, ενώ βρίσκεται περίπου στο κέντρο της Σίφνου και σε απόσταση μόλις 5χλμ. από τις Καμάρες, το λιμάνι. Πολύ κοντά στη μονάδα βρίσκεται η στάση του λεωφορείου με το οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε όλο το νησί. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τα δρομολόγια είναι πολύ συχνά. Επίσης σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η πιάτσα των ταξί, οι τράπεζες, βενζινάδικα, φαρμακεία, πρακτορεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια με ντόπιες νοστιμιές αλλά και διεθνείς επιρροές, ζαχαροπλαστεία και φούρνοι, ενώ εδώ επικεντρώνεται η πιο έντονη νυχτερινή ζωή της Σίφνου.

Μπορείτε να αφεθείτε και να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά του οικισμού, να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά και να ψωνίσετε σουβενίρ, ενώ αν κάνετε λίγο πιο μεγάλη βόλτα με τα πόδια μπορείτε να φτάσετε σε λιγότερο από 30 λεπτά στον αρχοντικό Αρτεμώνα περνώντας από το γραφικό Πάνω Πετάλι.

η θεση μας στον χαρτη